De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.


De wandeling in de 40-dagentijd zal dit jaar plaatsvinden op het terrein van Groot Schuylenburg aan de Voorwaarts 61 te Apeldoorn.
Daar gaan wij, in het kader van 75 jaar Apeldoorns Bosch, een route lopen langs panelen. U krijgt zo een beeld van het leven in de instelling.
Onvoorwaardelijke Liefde had de verpleging voor de patiënten door mee te gaan tijdens de ontruiming van het AB op 20 januari 1943.
Het zet ons stil bij die bewogen tijd.

Programma wandeling;
Datum: zaterdagmiddag 31 maart
Tijd: 13.30 uur vertrek vanaf de Hofstad op fiets (evt. auto)
Aanvang wandeling: 14.00 uur
Afsluiting ca. 15.30 uur met koffie/thee in Brasserie de Zon op het terrein.

Mocht u zich opgeven om mee te gaan met deze wandeling vragen wij u om een kleine vrijwillige bijdrage, aangezien wij gebruik maken van een gids dit jaar.

U kunt zich opgeven voor de wandeling tot uiterlijk woensdag 28 maart per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Of bellen met Lydia Fransen: 055- 5421380.

De ZWO commissie

Dit jaar is het thema ‘Onvoorwaardelijke liefde’.
Aankomende (as)woensdag 14 februari zal de 40-dagentijd beginnen.
Wij volgen het thema van Kerk in Actie: ‘Onvoorwaardelijke liefde’. De veertigdagentijd is de periode voor Pasen.
Van oudsher is dit een tijd van inkeer, bezinning en gebed. We staan stil bij het lijden van Jezus én bij het lijden van onze naasten, dichtbij en ver weg.
Het thema ‘Onvoorwaardelijke liefde’ kent elke week een deelthema met een bijbehorend project van Kerk in Actie dat gesteund wordt.
Zie voor meer informatie: www.kerkinactie.nl/40dagentijd. In de zes zondagsdiensten in de 40-dagentijd zal dit thema de rode draad vormen.
Op zondag 18 februari delen we in de hal na afloop van de dienst de spaardoosjes uit voor de 40-dagentijd.
De opbrengst van de spaardoosjes zullen ten goede komen aan projecten van Kerk in Actie. De spaardoosjes zullen op zondag 1 april weer worden ingenomen.