De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       

Dit jaar is het thema ‘Een nieuw begin’.  

Aankomende (as)woensdag 6 maart zal de 40-dagentijd beginnen. Wij volgen het thema van Kerk in Actie: ‘Een nieuw begin’. De veertigdagentijd is de periode voor Pasen. Van oudsher is dit een tijd van inkeer, bezinning en gebed. We staan stil bij het lijden van Jezus én bij het lijden van onze naasten, dichtbij en ver weg.

Het thema ‘Een nieuw begin’ kent elke week een deelthema met een bijbehorend project van Kerk in Actie dat gesteund wordt. Zie voor meer informatie: www.kerkinactie.nl/40dagentijd. In de zes zondagsdiensten in de 40-dagentijd zal dit thema de rode draad vormen.
Op zondag 10 maart delen we in de hal na afloop van de dienst de spaardoosjes uit voor de 40-dagentijd. De opbrengst van de spaardoosjes zullen ten goede komen aan goede doelen van Kerk in Actie. De spaardoosjes zullen op zondag 21 april weer worden ingenomen.
Naast de zes zondagen worden tijdens de 40-dagentijd weer activiteiten georganiseerd die aansluiten bij het thema ‘Een nieuw begin’. Wij informeren u alvast over drie van deze activiteiten.

1). Op zondag 24 maart, na de kerkdienst, zal er aandacht zijn voor de paasgroetenactie.
2). Ook dit jaar zal er weer een wandeling gehouden gaan worden. Op zondag 31 maart zal deze plaatsvinden. Wij willen u aanraden om de PR goed in de gaten te houden voor meer informatie tegen die tijd.
3). Op vrijdag 5 april zal er 1 water- en broodmaaltijd georganiseerd gaan worden. Ben van den Velden zal onze spreker zijn en vertellen over WHOE. Aanvang 18:00uur tot ong. 19:30uur.

 Wij hopen u/ jullie te ontmoeten in de zondagsdiensten en tijdens de activiteiten die georganiseerd worden in de 40-dagentijd.

 De ZWO-commissie