De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       

In de laatste (korte) vergadering voor het zomerreces zijn de volgende zaken besproken:
 
Werkgroepen
De 3 werkgroepen werken gestaag door aan hun opdracht, maar de leden hiervan genieten natuurlijk ook van de vakantie-periode. Vandaar dat er op dit moment geen verdere aanvullingen t.o.v. de vorige vergadering te melden zijn.
Ziet u / merkt u al veranderingen in De Hofstad?
 
Huisvesting in De Hofstad
In juni hebt u kunnen lezen, dat voor verschillende activiteiten, waaronder in het gebouw van Mudanthe, de mogelijkheid wordt onderzocht voor huisvesting in de Hofstad.
Er heeft opnieuw een gesprek plaats gevonden met Mudanthe, maar dit heeft nog geen definitief resultaat opgeleverd. Mudanthe is nog in gesprek met de gemeente over de afwikkeling van het gebruik van de Finse school.
Wordt dus verder vervolgd.
 
Selectie kerkelijk werker
Er wordt druk gezocht naar ondersteuning in het pastoraat. Het lijkt erop, dat we in de komende weken hierin succesvol zullen zijn. U zult begrijpen, dat we in het kader van de privacy nog geen namen kunnen noemen.
Zodra er meer definitief is, wordt u geïnformeerd.
 
Financiële meerjarenraming
De meerjarenraming voor 2019 t/m 2023 is besproken. Onze financiële positie is nog goed, maar de tekorten lopen vanaf 2021 verder op. Dit betekent, dat we in 2019 op zoek gaan naar maatregelen om die tekorten terug te dringen.
 
Uw opmerkingen en wensen m.b.t. alle (te behandelen) onderwerpen blijven zeer welkom. U kunt altijd een kerkenraadslid aanschieten, een briefje schrijven of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Een goede vakantie-periode gewenst.
 
De voorzitters van de kerkenraad,
Thea Schäfer en Durk Boelens