De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       
Zoals gebruikelijk, wil de kerkenraad u ook deze maand betrekken bij en informeren over die zaken, waar de kerkenraad druk mee is. De kerkenraad dient immers de wensen van de gemeente uit te voeren en stelt zich daarbij dienstbaar op.
Na een mooie en warme zomerperiode waarin we energie hebben mogen opdoen voor het nieuwe seizoen, zit de vergadering van september er alweer op. Naast alle praktische zaken, die natuurlijk doorgang moeten vinden, hebben we de volgende zaken besproken:

1. De drie werkgroepen die geformeerd zijn naar aanleiding van de aanbevelingen uit de enquête, zijn inmiddels weer aan de slag.
Resultaten worden, zodra ze er zijn, besproken op de kerkenraadsvergadering en uiteraard met u gedeeld.
2. Zoals al eerder gemeld is er tijdelijke ondersteuning in pastoraat gevonden in de persoon van Dick Luimes. Daar zijn we erg blij mee.
3. Verder hebben we met elkaar gesproken over mogelijke deelname van De Hofstad aan de ‘pop-up kerk’ in Apeldoorn in de maand december (verdere berichtgeving volgt) en over een bijdrage aan de uitzending van RTV-Apeldoorn. Deze uitzending is inmiddels geweest. Op zaterdag 15 september was er in samenwerking met de Wijkraad Apeldoorn Zuid van 10.00 - 16.00 uur een uitzending van RTV
Apeldoorn over de wijk Apeldoorn Zuid. In de ochtend ging de wijkraad Apeldoorn Zuid in gesprek met de lokale politiek en gemeente. In de middag ging het over organisaties en activiteiten in de wijk. Aan dit middaggedeelte heeft ook De Hofstad een bijdrage geleverd met dank aan Mini Wentzel en Kees Vaartjes.
 
Hebt u opmerkingen naar aanleiding van deze rapportage of wensen m.b.t. (te behandelen) onderwerpen: deze zijn zeer welkom. U kunt altijd een kerkenraadslid aanschieten, een briefje schrijven of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De voorzitters van de kerkenraad,
Durk Boelens en Thea Schäfer