De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       

Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Dan ben je van harte welkom in de jeugdkerk van De Hofstad! Eens per maand ontmoeten wij elkaar op zondagochtend in de jeugdzaal om samen met elkaar op zoek te gaan naar God. We lezen samen uit de Bijbel, bidden en praten over onderwerpen die ons helpen om God en de Kerk in onze wereld beter te begrijpen. Vaste prik tijdens onze bijeenkomsten is de ‘kaarsenceremonie’, waarbij we een kaarsje aan kunnen steken voor iets of iemand en we met elkaar bidden. 

We vinden het belangrijk dat iedereen zich in de jeugdkerk op z’n gemak voelt en kan zijn wie hij of zij is. Dat doen we door een informele sfeer te bieden waarin gezelligheid en geborgenheid voorop staat.

Het laatste weekend van september gaan we met elkaar op kamp, waar we de overstappers van de kindernevendienst verwelkomen en de middelbare schoolverlaters uitzwaaien. Hoogtepunten zijn de nachtwandeling, kampvuur en de zondagochtendviering in de buitenlucht. In januari organiseren we ook een actief gezellig samenzijn. Daarnaast helpen we drie keer per jaar op zondagmorgen de ouderen in Randerode door hen te begeleiden naar de kerkzaal.  

Wil je een keer bij de jeugdkerk komen kijken? Wees welkom! Je mag ook altijd een vriend of vriendin meenemen.
Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.