De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       

Door Corona is ons hele dagelijkse leven nogal veranderd. We kunnen nauwelijks meer bij elkaar komen, elkaar niet meer knuffelen, uit (eten) gaan, feestjes en jubilea vieren en ga zo maar door.

Ook in het kerkelijk leven zijn er hierdoor veel veranderingen gaande. Er worden geen fysieke diensten met meerdere gemeenteleden meer gevierd, samen koffiedrinken na een dienst is er niet meer bij, elkaar ontmoeten gebeurt niet meer en het kerkgebouw is gesloten voor fysieke bijeenkomsten, alles wordt zoveel mogelijk online gehouden.

Om toch enige voortgang binnen De Hofstad te houden binnen de diverse taakgroepen zijn er handleidingen gemaakt om elkaar online te kunnen ontmoeten. Deze handleidingen zijn in 1e instantie gemaakt ten behoeve van die taakgroepen, maar kunnen ook door anderen gebruikt worden.

De volgende handleidingen zijn op dit ogenblik beschikbaar:

Mocht er nog vragen en/of aanvullingen zijn op de handleidingen of overige vragen omtrent online kerk-zijn, dan kan er een mail gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..