De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       

De enige manier om Kerktv te ontvangen is via het internet.
De morgendiensten vanuit De Hofstad kunt ontvangen op YOUTUBE door op het zoekicoontje op de YouTube pagina in te vullen: KerkTV de Hofstad
U moet beschikken over een smartphone, tablet, Android-mediabox ofAndroid-tv of SmartTv. Omdat de uitzendingen op een internetplatform uitgezonden worden, kunt u deze niet op de gewone tv ontvangen.

Wel is het mogelijk om de uitzending vanaf smartphone, tablet of Android-mediabox op de tv te bekijken.
Ook is het mogelijk om op Laptop of Pc de uitzendingen te zien. Dan gaat u naar: www.youtube.com

Heeft u een Android of SmartTv dan kunt u de uitzendingen direct op de Tv ontvangen. In dat geval gaat u naar YOUTUBE en vult de zoekterm in.
Om te streamen naar een gewone tv hebt voor smartphone of tablet een apparaatje met de naam Chromecast nodig. Dit sluit u aan op een HDMI-poort op uw tv en dit streamt vanaf smartphone of tablet naar de tv.

Heeft u een Androidmediabox, dan sluit u die aan op het internet (bedraad of draadloos) en verbindt u deze met een kabel aan de HDMI-poort.
In alle gevallen moet u in Google Playstore (voor iPad of iPhone in de Appstore) de app YouTube downloaden en installeren. Als u de app opent, dan klikt u op het zoekicoontje en vult de naam van het kanaal in.
Als we online zijn, dan ziet u direct in het scherm op YouTube. U kunt het beeld in YouTube beeldvullend maken door op het onderbroken vierkantje te klikken rechtsonder in het beeld van de uitzending.
Zijn we niet online, dan kunt u de opgenomen diensten bekijken door op een screenshot van de opgenomen diensten te klikken. Zo kunt u de dienst zien.

Vragen?
Stuur een mail e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.