De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       
De kerkdiensten vanuit De Hofstad worden live uitgezonden via YouTube, tevens worden ze in YouTube opgeslagen zodat u ze ook later (nog eens) kunt bekijken.

Heeft u een Android of SmartTV dan kunt u de uitzendingen direct op de TV ontvangen. In dat geval gaat u naar “YouTube” en vult in het zoekveld “KerkTV De Hofstad” in.
Heeft u een oudere TV waarop geen internet aansluiting aanwezig is, daar zijn wel oplossingen voor maar dan moet u wel een actieve internetaansluiting in huis hebben.

YouTube kunt u ook via internet mbv. een PC, laptop, tablet of mobiele telefoon bekijken. Daarvoor heeft u het YouTube programma of App nodig: als u deze opstart kunt u KerkTV opzoeken zoals hierboven beschreven is.

Heeft u op uw Tablet of mobiele telefoon geen YouTube dan moet u die eerst installeren: ga daarvoor naar de Google Playstore (of voor iPad of iPhone naar de Appstore) om de App “YouTube” te downloaden en te installeren. Als u de App opent, dan klikt u op het zoekicoontje en vult de naam “KerkTV De Hofstad” in.

Als we uitzenden (online zijn), dan ziet u direct in het scherm op YouTube. U kunt het beeld in YouTube beeldvullend maken door op het onderbroken vierkantje te klikken rechtsonder in het beeld van de uitzending.

Zijn we niet online, dan kunt u de opgenomen diensten bekijken door op een screenshot van de opgenomen diensten te klikken. Zo kunt u de dienst zien.

Heeft u vragen?
Stuur een mail e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KerkTV De Hofstad