De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       

Wat doen we ?


De Oase.....een plek van rust.

We komen om de 14 dagen in de oneven weken bij elkaar op woensdag van 09.30 tot 11.30 uur in een zaaltje van De Hofstad, Hofveld 52 te Apeldoorn.
Alle datums vindt u in de kolom rechts in de Nieuwsbrief en in de agenda van De Hofstad.

Wat doen we?
We zijn creatief bezig. Er worden kaarten gemaakt voor de kerk; het materiaal hiervoor is aanwezig. (attentie: de kaartenmakers houden een zomerstop na 8 mei 2024 tot 4 september 2024).

Iedereen kan zelf wat meenemen om bijvoorbeeld te tekenen, kleuren, borduren, breien, haken, puzzelen, kaarten maken, diamond painting, enz.
Heb je alleen zin in koffie of thee en een gesprekje met elkaar dan is dat ook prima ;-))

Iedereen is van harte welkom.
Contactpersonen:
Aartje Schinkel en Dineke Nieuwkoop (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)Al meer dan 25 jaar wordt er in De Hofstad elke 2e zondag van de maand gekookt voor alleen gaanden.
De kookgroep bestaat uit 5 vrijwilligers. Zij zijn op zaterdagmiddag al actief om het één en ander voor te bereiden en de tafels te dekken.

In het menu wordt rekening gehouden met het seizoen en met de feestdagen proberen zij er altijd iets bijzonders van te maken.

Vanaf 11.30 uur is er eerst koffiedrinken waarna men om 12.30 uur kan aanschuiven voor het diner om daar in gezellige sfeer samen de maaltijd te gebruiken.

Indien u belangstelling heeft, bent u van harte welkom in De Hofstad.

Voor informatie kunt u contact op nemen met :

Lilian van den Oetelaar

Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel. 055-8444697