De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       

Kerkradio

De Kerkradio Apeldoorn verzorgt al meer dan 60 jaar radio-uitzendingen van kerkdiensten van de Protestantse Gemeente te Apeldoorn voor iedereen die wil luisteren, maar speciaal voor mensen die aan huis zijn gebonden. Een team van 8 enthousiaste medewerkers staat iedere zondag voor u klaar om de uitzending te verzorgen. De diensten worden uitgezonden vanuit onze radiostudio in De Hofstad. Het merendeel van de diensten wordt “live” uitgezonden.
Onze kerkzender kunt u, in geheel Apeldoorn, ontvangen op de FM-band op 87,6 MHz via de “ether” m.b.v. een gewone (draagbare) radio of op kanaal 915 van de digitale kabel van Ziggo.

Uitzendschema

Ochtenddienst

Avonddienst

Eerste zondag van de maand

De Hofstad

De Hofstad (zangdienst)

Tweede zondag van de maand

De Hofstad

De Drie Ranken

Derde zondag van de maand

De Hofstad

Grote Kerk

Extra zondag van de maand

De Hofstad

Laatste zondag van de maand

De Hofstad

Grote Kerk (DMB dienst)

Overige diensten zoals de bid- en dankdag voor gewas en arbeid, de Paascyclus, Kerstnachtdiensten en oudejaarsavond.
In de rubriek “Erediensten” van Perspectief is te lezen welke diensten de Kerkradio uitzendt.
Wilt u een liturgie ontvangen van de dienst die uitgezonden wordt? Als het een dienst is uit De Hofstad, stuur dan een mail naar ✉ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In andere gevallen kunt u kijken op de website van de betreffende wijkkerk: De Drie Ranken of Grote Kerk.

De Kerkradio van Apeldoorn is financieel zelfstandig en wordt geheel bekostigd uit giften. Uw bijdragen stelt zij dan ook zeer op prijs. Een gift voor de bestrijding van de onkosten kunt u storten op rekeningnummer  NL43INGB0000859054 t.n.v. Kerkradio van Apeldoorn (adres penningmeester: Pinksterbloem 109, 7322 GS Apeldoorn).
Van vrijwel alle diensten die de Kerkradio uitzendt wordt een opname gemaakt. U kunt u daarvan een kopie krijgen, bij voorkeur op een USB-stick. Als u zelf een USB-stick meebrengt is het gratis! De opname kan ook op een CD-rom worden gebrand, de kosten bedragen dan € 5,-.

Als u problemen heeft met de ontvangst van de Kerkradio. aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag!
Contactpersonen: Bert van Asselt: ✆ 3604282 of Henk de Boer: ✆ 5415844, ✉ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.