De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       
De kerkdiensten vanuit De Hofstad worden live uitgezonden via YouTube, tevens worden ze in YouTube opgeslagen zodat u ze ook later (nog eens) kunt bekijken.

Heeft u een Android of SmartTV dan kunt u de uitzendingen direct op de TV ontvangen. In dat geval gaat u naar “YouTube” en vult in het zoekveld “KerkTV De Hofstad” in.
Heeft u een oudere TV waarop geen internet aansluiting aanwezig is, daar zijn wel oplossingen voor maar dan moet u wel een actieve internetaansluiting in huis hebben.

YouTube kunt u ook via internet mbv. een PC, laptop, tablet of mobiele telefoon bekijken. Daarvoor heeft u het YouTube programma of App nodig: als u deze opstart kunt u KerkTV opzoeken zoals hierboven beschreven is.

Heeft u op uw Tablet of mobiele telefoon geen YouTube dan moet u die eerst installeren: ga daarvoor naar de Google Playstore (of voor iPad of iPhone naar de Appstore) om de App “YouTube” te downloaden en te installeren. Als u de App opent, dan klikt u op het zoekicoontje en vult de naam “KerkTV De Hofstad” in.

Als we uitzenden (online zijn), dan ziet u direct in het scherm op YouTube. U kunt het beeld in YouTube beeldvullend maken door op het onderbroken vierkantje te klikken rechtsonder in het beeld van de uitzending.

Zijn we niet online, dan kunt u de opgenomen diensten bekijken door op een screenshot van de opgenomen diensten te klikken. Zo kunt u de dienst zien.

Heeft u vragen?
Stuur een mail e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KerkTV De Hofstad
Op advies van de commissie Kerkradio heeft de Algemene Kerkenraad besloten per 31 december 2023 te stoppen met deze activiteiten. De activiteiten van de kerkradio, in aanvang Ziekenradio, zijn in 1951 opgestart en sindsdien velen tot zegen geweest. De uitzendingen bereikten niet alleen gemeenteleden maar bereikten ook luisteraars die zich niet kerkelijk verbonden wisten. We zijn dankbaar dat gedurende 72 jaar deze wijze van verkondiging door vrijwilligers vorm is gegeven. De afgelopen jaren zien wij dat het aantal luisteraars afneemt, ook al omdat nieuwe technische ontwikkelingen op het gebied van internet, video en audio het mogelijk maken online diensten en evenementen mee te maken.
Met dankbaarheid kijken we terug op een periode van 72 jaar, waarin vele vrijwilligers zich hebben ingezet om de uitzendingen mogelijk te maken. Hun inzet en enthousiasme heeft bijgedragen aan het gemeentezijn en aan betrokkenheid met hen die niet staat waren de diensten bij te wonen. Ook namens hen hartelijk dank daarvoor.