De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

De KerkTv vanuit De Hofstad is te ontvangen via internet.
Hiervoor hebt u een Smartphone, Tablet of Ipad nodig.
Om de KerkTv te ontvangen doet u het volgende: Ga naar Google Playstore en download daar de App USTREAM (Voor IPad of Apple IPhone naar AppStore)
Als u deze app geinstalleerd hebt klikt u boven in het scherm op het zoekicoontje en vult in: PKN televisie De hofstad ( dus met hoofdletters én spatie!) en op Enter of Ga.
Hierna krijgt u het icoontje te zien van de KerkTv van De hofstad. U hoeft géén account aan te maken om de uitzending te volgen!
Op het moment dat de Kerktv online is kunt u de diensten direct meekijken.
Op het moment dat de KerkTv offline is ziet u een mededeling: This Channel is off-air
Als u nogmaals op dit icoontje klikt dan krijgt u de opgenomen kerkdiensten te zien en kunt u deze bekijken.
De opgenomen beelden hebben MP4 als codering en om deze opgenomen beelden te zien hebt u een zogenaamd Codec-pack nodig.
Download hiervoor de app VLCplayer Deze is eveneens te vinden in Google Playstore of AppStore.
Hebt u een van de laatste generatie Tv toestellen met ANDROID dan kunt u de KerkTv rechtstreeks op de tv ontvangen mits aangesloten op internet.
Download dan eveneens de benodigde app. in GooglePlaystore.
Om de uitzending vanaf smartphone of tablet op uw tv te bekijken kunt u gebruik maken van CHROMECAST of voor IPad of IPhone via AppleTV.
Voor een ongestoorde ontvangst is het belangrijk om een zo sterk mogelijk Wi-Fi-signaal te hebben.
Hebt u het modem in b.v. de meterkast staan en ervaart u problemen plaats dan een z.g.n. Repeater op de plek waar u de uitzending wilt bekijken.
Voor vragen kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KerkradioDe Kerkradio Apeldoorn verzorgt al meer dan 60 jaar radio-uitzendingen van kerkdiensten van de Protestantse Gemeente te Apeldoorn voor iedereen die wil luisteren, maar speciaal voor mensen die aan huis zijn gebonden. Een team van 8 enthousiaste medewerkers staat iedere zondag voor u klaar om de uitzending te verzorgen. De diensten worden uitgezonden vanuit onze radiostudio in De Hofstad. Het merendeel van de diensten wordt “live” uitgezonden.
Onze kerkzender kunt u, in geheel Apeldoorn, ontvangen op de FM-band op 87,6 MHz via de “ether” m.b.v. een gewone (draagbare) radio of op kanaal 915 van de digitale kabel van Ziggo.

Uitzendschema Ochtenddienst Avonddienst
Eerste zondag van de maand De Hofstad De Hofstad (zangdienst)
Tweede zondag van de maand De Hofstad De Drie Ranken
Derde zondag van de maand De Hofstad Grote Kerk
Extra zondag van de maand De Hofstad  
Laatste zondag van de maand De Hofstad Grote Kerk (DMB dienst)

Overige diensten zoals de bid- en dankdag voor gewas en arbeid, de Paascyclus, Kerstnachtdiensten en oudejaarsavond.
In de rubriek “Erediensten” van Perspectief is te lezen welke diensten de Kerkradio uitzendt.
Wilt u een liturgie ontvangen van de dienst die uitgezonden wordt? Als het een dienst is uit De Hofstad, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In andere gevallen kunt u kijken op de website van de betreffende wijkkerk: De Drie Ranken of Grote Kerk.

De Kerkradio van Apeldoorn is financieel zelfstandig en wordt geheel bekostigd uit giften. Uw bijdragen stelt zij dan ook zeer op prijs. Een gift voor de bestrijding van de onkosten kunt u storten op rekeningnummer  NL43INGB0000859054 t.n.v. Kerkradio van Apeldoorn (adres penningmeester: Pinksterbloem 109, 7322 GS Apeldoorn).
Van vrijwel alle diensten die de Kerkradio uitzendt wordt een opname gemaakt. U kunt u daarvan een kopie krijgen, bij voorkeur op een USB-stick. Als u zelf een USB-stick meebrengt is het gratis! De opname kan ook op een CD-rom worden gebrand, de kosten bedragen dan € 5,-.

Als u problemen heeft met de ontvangst van de Kerkradio. aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag!
Contactpersonen: Bert van Asselt:  3604282 of Henk de Boer:  5415844,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.