De Hofstad, Hofveld 52, 7331 KE Apeldoorn

Telefoon: 055 - 540 11 39
Wijkkas: NL69.RABO.0393.409.376 t.n.v. “PKN Wijkgem. De Hofstad”.

       

Dag allemaal, ik ben Remko Groen (geboortejaar 1986) en ik kom graag de kerk ondersteunen om mensen pastoraal te bezoeken. Mijn baan hiervoor was bij de Bronkerk in Ugchelen en nu mag ik bij jullie aan de slag! Ik kom graag bij mensen op bezoek om te horen wie ze zijn en te praten over wat ze bezig houd, ook vind ik het praten over geloof heel mooi, ook als mensen vragen hebben rondom geloof om samen naar antwoorden te zoeken.

Ik ben getrouwd met Nienke en ik heb twee prachtige kinderen, Tobin (2 oktober 2019 geboren) en Eva (17 november 2021 geboren) Het is prachtig om vader te zijn en alle ontwikkelingen mee te maken. Een kind blijft een wonder!

Met mijn hbo-theologie diploma in handen heb ik in vele verschillende kerken al mogen werken door heel Nederland heen. Ik heb gewerkt in Anna Pauwlona, Amsterdam, Lelystad, Bussum, Ugchelen en dan nu in Apeldoorn, de plek waar ik momenteel ook woon. Ik heb ontdekt hoe uniek mensen zijn, iedereen heeft zijn eigen verhaal, jong of oud, een zwaar leven of een makkelijk leven en alles er tussen in. Ik hoor het graag en waar nodig ondersteun ik het ook graag. Graag ga ik de pastorale gesprekken aan met iedereen jong of oud, vol geloof of vol twijfel. Ik geloof dat God ook bij deze gesprekken aanwezig is.

Wilt u ook een gesprek, stuur een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vraag het aan door 0637219866 te bellen,

Met vriendelijke groet,

Remko Groen